Fri frakt vid 599:- / Snabb leverans / Fri retur

Klimathotet

  • 290 kr
I lager.
Dela

Oroar du dig för klimathotet? Kanske dina vänner, din familj eller dina barn gör det?I den här boken presenteras fakta om klimatet som varken media, politiker eller miljöorganisationer informerar om, men som du och dina närmaste borde känna till om ni verkligen vill ta klimathotet på allvar.Oron för klimathotet bygger på tre grundläggande påståenden:
1) Global uppvärmning leder till katastrofala klimatförändringar som visar sig i form av exempelvis smältande isar, stigande havsnivå, fler och kraftigare oväder, mer torka och översvämningar och försurning av haven.
2) 97% av alla klimatforskare är överens om att vi står inför ett allvarligt klimathot i form av global uppvärmning orsakad av människans ökade utsläpp av växthusgaser.
3) Den globala uppvärmningen kan inte förklaras naturligt, och kan därför med stor säkerhet antas bero på människan.Dessa påståenden avses odiskutabla, och skeptiker betraktas närmast automatiskt som antivetenskapliga, okunniga, känslostyrda, ointelligenta, vilseledda, egoistiska, kurrupta eller rent av illasinnade.
De kallas nedsättande för "klimatförnekare", och får sällan eller aldrig komma till tals på ett rättvisande sätt.Därför är det många som inte känner till de skeptiska argumenten. Men med tanke på den ångest, de stora kostnader och viktiga politiska beslut som klimathotet föranleder är det oerhört viktigt att inte bara följa med strömmen, utan att lyssna noga, ta reda på fakta och tänka själv.

Författare: Staffan Mörner

Upplaga: 1

ISBN: 9789151926988

Språk: Svenska

Vikt: 970 gram

Utgiven: 2020-03-06

Förlag: Elsa Widding AB

Antal sidor: 254